چرا باید «خاکشیر» بخوریم؟

به گزارش سرویس خبری ایران:  چرا باید «خاکشیر» بخوریم؟ نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «خواص خاکشیر»، اظهار داشت: خاکشیر بذر گیاه است که معمولا در صحراها و نقاط مختلف دیده می‌شود. وی ادامه داد: دو مدل از خاکشیر در کشور داریم که یکی بزرگتر و یکی

کد خبر : 1665
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ تیر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
چرا باید «خاکشیر» بخوریم؟

به گزارش سرویس خبری ایران:

 چرا باید «خاکشیر» بخوریم؟

نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «خواص خاکشیر»، اظهار داشت: خاکشیر بذر گیاه است که معمولا در صحراها و نقاط مختلف دیده می‌شود.

وی ادامه داد: دو مدل از خاکشیر در کشور داریم که یکی بزرگتر و یکی کوچکتر است. بذر گیاه خاکشیر دارای مزاج گرم و تر است، اشتها آور، مقوی هاضمه و دستگاه گوارش، نیکو کننده رنگ بوده و چهره را بهتر می‌کند.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: خاکشیر سردی گوارش را از بین می‌برد، لینت مزاج بوده و اگر همراه با شیر مصرف شود، چاق کننده است.

مسعودی افزود: خاکشیر سم زدا بوده و قابلیت دارد تا ادویه سمی را از بدن دفع کند؛ متاسفانه هر آنچه که امروزه مصرف می‌کنیم بخش‌هایی از سموم را دارد و خاکشیر از بذرهایی است که اکثر جامعه نیاز به استفاده آن را دارند.

وی با بیان اینکه سوداوی مزاج ها نیز می‌توانند از این بذر استفاده کنند، متذکر شد: خاکشیر برای بیماری‌های زنان قابل استفاده است؛ البته باید بدانیم مصرف زیاد آن می‌تواند سردرد ایجاد کند.

انتهای پیام/


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفت + 19 =

تبلیغات