چرا باید «خاکشیر» بخوریم؟
به گزارش سرویس خبری ایران: چرا باید «خاکشیر» بخوریم؟ نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «خواص خاکشیر»، اظهار داشت: خاکشیر بذر گیاه است که معمولا در صحراها و نقاط مختلف دیده میشود. وی ادامه داد: دو مدل از خاکشیر در کشور داریم که یکی بزرگتر و یکی


به گزارش سرویس خبری ایران:
چرا باید «خاکشیر» بخوریم؟
نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «خواص خاکشیر»، اظهار داشت: خاکشیر بذر گیاه است که معمولا در صحراها و نقاط مختلف دیده میشود.
وی ادامه داد: دو مدل از خاکشیر در کشور داریم که یکی بزرگتر و یکی کوچکتر است. بذر گیاه خاکشیر دارای مزاج گرم و تر است، اشتها آور، مقوی هاضمه و دستگاه گوارش، نیکو کننده رنگ بوده و چهره را بهتر میکند.
این متخصص طب سنتی بیان داشت: خاکشیر سردی گوارش را از بین میبرد، لینت مزاج بوده و اگر همراه با شیر مصرف شود، چاق کننده است.
مسعودی افزود: خاکشیر سم زدا بوده و قابلیت دارد تا ادویه سمی را از بدن دفع کند؛ متاسفانه هر آنچه که امروزه مصرف میکنیم بخشهایی از سموم را دارد و خاکشیر از بذرهایی است که اکثر جامعه نیاز به استفاده آن را دارند.
وی با بیان اینکه سوداوی مزاج ها نیز میتوانند از این بذر استفاده کنند، متذکر شد: خاکشیر برای بیماریهای زنان قابل استفاده است؛ البته باید بدانیم مصرف زیاد آن میتواند سردرد ایجاد کند.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰